Läs mer om vår takläggning

Takläggning

Takläggning i Malmö

Är ditt tak i behov av underhåll? Eller behöver du lägga ett helt nytt tak? Våra duktiga hantverkare på Skåne Byggnads & Konsult AB hjälper dig med takläggning i Malmö med omnejd! Vi kommer ut till dig kostnadsfritt och gör offert på arbetet där allt ingår, så att du kan försäkra dig om att inga dolda kostnader tillkommer. 

I vårt nordiska klimat är det viktigt att taket inte är slitet eller läcker in för att det ska kunna stå emot påfrestande vind och nederbörd. Ett läckande tak kan i värsta fall resultera i fuktskador och mögel. Låt oss på Skåne Byggnads & Konsult AB göra ditt tak slitstarkt! 

Material för takläggning

Det finns många olika material att välja mellan när det kommer till takläggning. De vanligaste varianterna är plåttak, panntak och papptak. Vi ser till att anpassa lösningen efter just era behov. 

Vi har alltid ett nära samarbete med kunden för att se till att alla parter blir nöjda. För oss är kundnöjdhet, kvalitet och kostnadsmedvetenhet högsta prioritet i alla våra projekt. Vi erbjuder kostnadsfria offerter utan dolda avgifter och har många fina referenser. Ta kontakt med oss på Skåne Byggnads & Konsult AB för takläggning i Malmö!

Jour för läckande tak

Om du skulle finna dig i en situation med ett skadat eller läckande tak så finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Vår jour har alltid öppet - Vi är snabbt på plats och hjälper dig att återställa ditt tak!

Kontakta oss: 040-668 82 87