Anlita en professionell hantverkare

Hantverkare i Malmö

Hantverkare i Malmö

Är du i behov av hantverkare i Malmö? 

Då har du kommit rätt. Att renovera sitt hem kan vara en utmaning. Det är många beslut som ska fattas och det är lätt att känna sig överväldigad. Vi på Skåne Byggnads & Konsult AB är företaget med det stora kunnandet. Våra hantverkare har lång erfarenhet av stora som små projekt och hjälper dig igenom hela processen. Våra hantverkare utför flertalet tjänster såsom nybyggnationer, tillbyggnationer, ombyggnationer, fasadrenoveringar, takläggning, fönsterbyte, plank & staket, kakel & klinker, måleri, golvläggning och dränering. Oavsett om du vill genomföra ett mindre projekt eller en helrenovering - så har vi rätt kompetens. 

Vi hjälper dig med nybyggnation, tillbyggnation & ombyggnation

Oavsett om du är i behov av en nybyggnation, tillbyggnation eller ombyggnation, så kan vi hjälpa dig. Nybyggnation refererar till när man bygger en helt ny konstruktion från grunden, medan tillbyggnation innebär att man utökar en befintlig byggnad genom att lägga till nya delar. Ombyggnation handlar istället om att förändra en befintlig byggnad på ett eller annat sätt, exempelvis genom att byta ut delar av konstruktionen eller genom att ändra byggnadens syfte eller funktion.

Vi är nöjda när kunden är nöjd

För oss är nöjda kunder, kvalitet och kostnadsmedvetenhet grundläggande mål i vårt arbete. Därför arbetar vi alltid i nära samarbete med kunden och oavsett uppdrag är kundens önskemål och behov i centrum. Vi diskuterar igenom projektet innan start så att slutresultatet blir precis så som du önskar. Vi är nöjda när kunden är nöjd!  

Går ni i renoveringstankar?

Att renovera själv hemma är tidskrävande och kan vara svårt utan rätt kunskap. När man bygger eller renoverar något så är det viktigt att det görs på rätt sätt. Dels för att det ska hålla så länge som möjligt men också för att undvika onödiga skador på fastigheten eller problem med försäkringsbolag. Speciellt när det gäller renovering av våtrum såsom kök eller badrum där det är extra viktigt att arbetet utförs på ett fackmannamässigt vis. Låt våra hantverkare hjälpa er med all renovering så att ni kan fokusera på annat.

ROT-avdrag

ROT-avdrag innebär en skattereduktion på arbetskostnaden för privatpersoner vid renovering, ombyggnation eller tillbyggnad. Det går självklart utmärkt att använda ROT-avdrag på tjänster som vi utför, vilket innebär att 30% dras av arbetskostnaden direkt på fakturan. Våra hantverkare hjälper er med renoveringen i Malmö med omnejd!

Ta gärna en titt på våra tidigare projekt för att se arbeten vi har utfört tidigare. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar eller för en kostnadsfri offert. Vi inkluderar självklart allt i offerten - inga dolda kostnader tillkommer. All verksamhet bedrivs enligt gällande lagar och regler.

Fördelar med att anlita hantverkare

Det finns flera olika fördelar med att ta hjälp av hantverkare vid renoveringar och byggnationer. Vi har bland annat rätt utbildning och kompetens för att utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Om det uppstår några problem kan vi också lösa det, vi har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt. Vi har även tillgång till rätt verktyg och den utrustning som behövs för att utföra arbetet på ett effektivt sätt. Vi utgår från Malmö men erbjuder våra tjänster i hela Skåne. Väl mött!